6.6.2018

Kalut, kivet ja kukat

Kesäkukkia laiteltu pihalle toppatakki päällä.


Etupihalla, tien vieressä isolla penkillä työkalut ja pakit.
 Sinisessä pakissa jotain päiväkakkaroita ja vihreässä maahumalaa.
Kuorma-auton männässä pari risukimppua.


Kesäkeittiöllä pyöryläisiä kiviä rautalanka koreissa
ja emalikattilassa jotakin pientä violettiä.


En tiedä mikä tuon nimi on, valitsin ulkonäöllisistä syistä :)
Kierrätettyä kaikki paitsi kukat.

4 kommenttia:

  1. Söpöjä istutuksia. Mä suunnittelin juuri istuttavani huussin portaalle kukkia, mihinkäs muuhun kuin vanhaan emalipottaan! 😅 Romunkierrätyspaikat ja kirpparit on aarreaittoja, sieltä löytää ruuanlaittoon kelvottomia astioita, kattiloita, purkkeja ja vateja pilkkahintaan, niitä voi hyödyntää muissa tehtävissä. 😊 Mun äiti bongasi juuri metallinkeräyksestä kirkkaankeltaisen kasarin ja antoi sen minulle. Mä niin tiedän, missä narsissit kukkii ensi keväänä! 😂 Hauskaa kierrätyskesää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Romu on aivan ihanaa, sopivasti sisällä ja pihamaalla :)
      Voi kunpa tekisikin löytöjä entiseen malliin, mutta eipä noista molokeista oikein voi pelastella. Onneksi on tuttuja, jotka tietävät mistä mie tykkään ja antavat välillä romujansa minulle tai päästävät luvan kanssa kasojaan penkomaan. Antoisaa kierrättävää kesää myös sinulle!

      Poista
  2. Erilaista ja hauskaa nuo asetelmasi. Odottelevat lämpimiä päiviä... Toppahousut jalassa käytin koiran kävelyllä. - Murmeli

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sataisi kunnolla, niin lähtisi vihreä kasvuun ja sitten saisikin olla aurinkoisia päiviä, jotta nautiskella pihasta ja luonnosta.

      Poista