4.4.2022

Monesko

Kirpparilta tarttui mukaan yksi punainen emalimuki.
 

Monesko jo ? Tämä taitaa olla numero 22.
Jos lasken keittiöstä löytyvät punavalkoiset mukit. 
 
Käsityökamarissakin pikkuromukippoina 11 mukia.
Päästään näemmä jo 33 mukiin.
Hmm, aika monta, olisko pitäny jättää laskematta. 
Taitaapi olla yhdessä eväskorissakin vielä 2 mukia...

Muitakin puolalaisia mukeja löytyy...
Punaista ja valkoista.

10 mukia kahvelikippoina vitriinikaapissa.

4 kommenttia:

 1. Lulin kerää ,itä kerää. Aiemmin en keräillyt ja olin sitä mieltä että multta puuttuu se vimma vaan tajusin kerääväni extreme elämänkokemuksia.. . Nykyään kun olen rauhoittunut ja asunutkin samassa asunnossa 10 v (sitä enne 32 osoitetta 33 v aikana) niin olen alkanut keräämään sarjakuvia. Jos en välillä joutuisi rahapulaan niin olisi metri lisää, nyt on kolmisen metriä, suunnilleen.. .
  Nättejä nuo mukit, kuumaan juomaan vaan epäkäytännöllisiä, oli yksi lahjaksi saatu muumipeltimuki.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mie keräsin nuorempana sarjakuvia, enää niistä on jäljellä Lucky Luket. Asuinpaikkoja ei ole kovasti karttunut, kolmas vasta menossa, ensin kotona 20 vuotta, sitten ekaa omaa 17 vuotta ja tässä talossa 17 vuosi menossa.

   Poista
  2. Ka, samanikäisiä, ilmankos tietyt asiat ovat itsestäänselvyyksiä. Luket on loistavia, jos joskus päätät niistä hankkiutua eroon, tarjoa ensin mullle. parasta on jos on joku mukula jota sarjikset kiinnostaa. Kun saa nykyteinin luopumaan puhelimestaan ja tarttumaan kirjaa, tai edes sarjikseen, tulee ihan voittaja olo;D

   Poista
  3. Vois oikeestaan lukea nuo taas uudelleen, kun edellisestä kerrasta on jo aikaa... Teini-ikää joutunee odottamaan, kun teinit on jo aikuisia ja lapsenlapset pieniä.

   Poista