27.1.2020

Paistetut omput

Viikonloppuna herkuteltiin paistetuilla omenoilla ja jäätelöllä.


Omenat on pilkottu pieniksi ja paistettu pannulla pehmeiksi.
Nokare voita alle ja vähän fariinisokeria sekaan.
Kuumien omenoiden päälle pilkotaan vaniljajäätelöä.


Idean sain vuosia sitten, kun piti hyödyntää nahistuneet omenat.
Nykyisin meillä paistetaan samanlailla muitakin hedelmiä,
 nektariineja, persikoita, aprikooseja... minkä sesonki sattuu olemaan.

4 kommenttia:

  1. yes!!Kiitos!
    kolme omenaa,hedelmä kulhosta täytyy pelastaa;),ja vaniljajäätelöälöytyy pakkasesta!
    (ajattelin tehdä punajuuri -omenaraastetta,,,seuraavista omenista..sitten=:)
    just tänään sanoin fariinisokeria pitää muistaa ostaa..siis muisti-kauppalistaan:))
    Herkku-hetkiä teille ja huomenna meille:))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noi pannulla paistetut hedelmät on vaan niin hyviä :)

      Poista